+359-887-166-888 ИКОНИ на Богородица,Христос,Николай Чудотворец,св. Мина,св. Георги,Иван Рилски Промо цена-25лв.без ДДС

 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - при покупка над 70лв.

Икона на св. София, Вяра, Надежда и Любов

Икона на св. мчци София, Вяра, Надежда и Любов

Продажна цена 30,00 лв
Продажна цена без данък 25,00 лв
Сума на данък 5,00 лв

Preloader
 

Икона на св. мчци София, Вяра, Надежда и Любов - покровителства и защитава семейството. Празникът се отбелязва на 17 септември.

Иконата на cв. мчци София, Вяра, Надежда и Любов покровителстват семейството и здравите връзки между децата и родителите, пазят от нещастие. Твърди се, че поставена в дома, го прави непревземаема крепост за недоброжелатели, укрепва добротата и благополучието. Помага на майките за възпитанието на децата, за да станат добри и вярващи християни.

Предпазва от съблазни и поддаване на изкушения.

Имен ден празнуват: Вера, Вяра, Люба, Любов, Любен, Любомир, Любомира, Надежда, Надка, Надя, Севда, Севделина, София, Ставри

Подходящ подарък за нов дом, сватба, раждане на дете и за всякакви поводи.
 
Светещата икона е изработена от естествено дърво с висококачествено лаково покритие. Изображението е направено върху органично стъкло с дебелина 8мм. и има златно огледален фон. Иконата има опция за включване и изключване на мека лед светлина, която дискретно осветява изображението на светеца, като му придава неповторим вид. Играта между златно и червено й придават не само тържественост. Златното и червеното, които преобладават в иконата, са тясно свързани с инсигниите на светостта и царствеността.

Размери:Ширина - 16см.; Височина - 23см.;  Дълбочина -2см.

Материал: Естествено дърво с висококачествено лаково покритие

Засветяване: Дискретно лед засветяване
Батерия: 9 v