+359-887-166-888 ИКОНИ на Богородица,Христос,Николай Чудотворец,св. Мина,св. Георги,Иван Рилски Промо цена - 20лв. без ДДС + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА-при покупка над 50лв.

Добре дошъл, посетител, Влез или се Регистрирай

Икона на св. Богородица Достойно ест

Икона на света Богородица Достойно ест - 04

Продажна цена 24,00 лв
Продажна цена без данък 20,00 лв
Сума на данък 4,00 лв
Светеща Икона на света Богородица - 04
Описание
 

Иконата на св. Богородица Достойно ест - Света Богородица е покровителка на дома, семейството, майките, децата. Подходящ подарък за нов дом, сватба, раждане на дете и за всякакви поводи. (Чества се на 15 август)

Светещата икона е изработена от естествено дърво с висококачествено лаково покритие. Изображението е направено върху органично стъкло с дебелина 8мм. и има златно огледален фон. Иконата има опция за включване и изключване на мека лед светлина, която дискретно осветява изображението на светеца, като му придава неповторим вид. Играта между златно и червено й придават не само тържественост. Златното и червеното, които преобладават в иконата, са тясно свързани с инсигниите на светостта и царствеността.

Размери:Ширина - 16см.; Височина - 23см.Дълбочина -2см.

Материал: Естествено дърво с висококачествено лаково покритие

Засветяване: Дискретно лед засветяване
Батерия: 9 v
 
 
 „Достойно ест“ е християнски химн във възхвала на Богородица. За първи път с него е възпята Божията майка през 431 г. от отците на Третия Вселенски Събор в Ефес, които постановяват да се величае Пресвета Дева Мария като Богородица. Химнът е разширен през 982 г. като според преданието, сам архангел Гавриил е възвестил думите на молещ се монах. Това чудо се случва пред икона на Богородица, която оттогава носи същото име „Достойно ест".
Бр. в кутия1

Вход or Регистрация

fb iconВлезте чрез Facebook профила си